Nya mobilskal !

Beställde här för någon dag sedan nya mobilskal, det tyckte jag att jag behövde och jag ville ha så i bought them! :)
Alla fyra som står på rad är ju såklart mobilskal och sen köpte jag även...Hur ska jag förklara..? men skärmskydd till Iphone 5 med spegel, så alltså det blir en spegel när inte skärmen på telefonen är igång. och sen köpte jag en dammplugg :)) 
Är super duper nöjd hihi kommer lungt att beställa mer mobilskal i mina dar :D
 
XOXO/ Anna-M

PÅSKLOV! :D

Nu är det ÄNTLIGEN påsk! Så himls skönt för det var verkligen nått jag behövde ha NU! :DDDDD
Men var ändå tvungen att åka till skolan idag och göra ett prov, tog en sväng till stan efter och hittade en kavaj för bara 150kr och original priset var 300kr så det var ett litet kap ändå :)) Köpte även 3 förpackningar med hårnålar som alltid är behövligt i en tjejs hår :) haha
Glad Påsk :)
 
XOXO/ Anna-M

Today's Outfit

Dagens outfit: Jeans - Cubus, Kärp - Lindex, Tröja - Ginatricot, Skinnjacka - Ginatricot, Halsduk - Ginatricot
XOXO/ Anna-M

Iphone horn.

Hahah igår fick jag ett IPhone Horn alltså en högtalare till IPhonen. Den var så cool haha dog när pappa kom med den och jag chansar på att den är köpt på Kjell & Company :))

Pluggning så det bara sjunger om det!

Sorry sorry sorry...! för dålig uppdatering..!! Det har bara varit mycket nu här i livet.
Men ialla fall jag ska försöka uppdatera oftare. 
Idag ska jag plugga som ett jag vet inte vad! jag har matteprov, teori prov (idrott), måste göra en kampanj, måste plugga historia, göra ett träningsprgram och det var säkert något mer som jag glömt att säga att jag måste plugga men ialla fall det stressar mig att matteprovet och teori provet är på samma dag. Tisdag. och att teori provet är typ 1 mil lång haha men det är såå sjukt mycket att plugga och om jag failar på teori provet så måste jag göra om det tills jag klarar det och det har jag inte tid med! 
Men snart är det påsklov! men joo vad händer inte då ?! Joo man måste plugga på sitt lediga lov! det gör mig såå suur, skolan säger att man inte ska behöva plugga hemma men vad får man inte då? Joo man får uppgifter man ska skriva under lovet asså ååååh jag blir så sur att skolan säger att man inte ska behöva plugga på sin ledighet! menar vi går juu iskolan 5dagar i veckan och är lediga 2dagar men då ska man ändå sitta och plugga till skolan för att man har massor med grejer. jag blir ba ÅÅÅÅH :( när jag tänker på det!
 

förlåt för värsta irriterande inlägget med det är så jag känner men jag ska kämpa mig igenom dom 2 sista åren.
XOXO/ Anna-M

Trötten plötten X 100!

Idag är det Tisdag och det har varit friluftsdag idag och jag gick på isen med dom flesta i klassen och satan i gatan vad ont jag fick i min tå och så hade jag juu såklart ont i resten av delarna i kroppen. men som tur var så var det strålande sol :) så det är vi glada för.
köpte en ny dricka som jag tog med i matsäcken som hette Snapple haha det är så kul att säga det Snapple....Snapple....Snapple haha men den drickan var sååå sjukt god ialla fall och finns på kvantum om nån vill veta och den är rosa och är i en "glas" flaska typ :)) haha
 
Meeeen imorgon är det onsdag och det kommer bli världens tråkigaste dag för att jag känner att jag är så galet slut i hela min kropp så jag kommer vara trött hela dagen imorgon + träningsvärk också + att det är laxlåda på skolan :((( gånger 7.
 
xoxo/ Anna-M
förlåt för bilden också!! Hittade ingen annan... :(
 
 

Tävling!!!

det finns en tävling på en blogg som heter beautyfreaks.blogg.se där vars man kan vinna en goodiebag ! :DD
Jag är med och tävlar så klicka på länken för att komma till inlägget/sidan.
http://beautyfreaks.blogg.se/2013/march/1206-tavling-vinn-en-valfylld-goodiebag.html#comment
 
 
xoxo/ Anna-M
 
 
 

Mamma och dotter tid.

Älskling sov över inatt och for i väg och jobbade så då for vi alla samtidigt in till stan och jag och mamma tog lite mamma och dotter time, det var ett tag sedan så föreslog det då blev det så att vi shoppade lite och fikade och pratade. <3
Fick ialla fall med mig hem 2st byxor ( gråa och blåa ), en BH och 2 klämmor som kan bara vara behövligt när man vill slänga upp håret eller så.
 
Mammsen betalade allt förutom dom blåa byxorna. Är jätte nöjd och tack mamma för allt. <3 :)
Ikväll blir det också att färga håret och dra till babeeii och mysa.
 
xoxo/ Anna-M

Måndag

 
Har inte kunnat uppdatera under lovet för jag har inte varit hemma eller haft tillgång till internet eller dator!
Men i'm Back !
köpte idag ialla fall en vanlig grå tröja och en grön "jacka" "kofta" vet inte vad jag ska kalla den men det var ialla fall på Ginatricot. Grymt snyggt till utsläppt hår :DDDD Har kolla på den lääääääääänge tidigare men idag slog jag till och köpte den :)
 
Ialla fall idag är det Måndag och väldigt seg dag nu så där efter lovet och längtar verkligen något sjukt till påsklovet och verkligen till sommarlovet !!!! snälla taaaa miiiig diiiiit....!!! vill till sommaren!!
och för den delen är det bara 95 dagar kvar till sommarlovet :DDD !!!!! yääääy
 
 
xoxo/ Anna-M