Glossybox Februari


Väldigt snygg box måste jag säga! Även glossy mag var ur fin =D

Först måste jag säga att det här är min sista box vilket är väldigt tråkigt för jag älskar glossybox det är så himla roligt! Men nu till själva produkterna =)

1. Karmameju Natural Konjac Sponge   - rengörningssvamp som balanserar PH- värdena och milt exfolierar huden. Silkfibrer från amorphophallus konjac plantan gör att den naturligt är fylld av vitaminer, mineraler och aminosyror.
Orginalprodukt 89kr/st
Produkten i boxen tror jag är originalprodukt.
2. Nougat London Sparkling Body Shimmer - Ge lyster till din hud med denna återfuktande och skimrande gele för kroppen, som är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolja.
Orginalprodukt 249kr/250ml
Produkten i boxen 100ml
3. Anatomicals Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches - Återfuktande "plåster" som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar svullnad och mörka ringar. Applicera på rengjord hy och ta bort efter 30minuter.
Originalprodukt 75kr/st
Produkten i boxen är originalprodukt.
4. Läkerol Raspberry Lemongrass - Kärlek vid första ögonlastet - förföriskt fruktig smak av somriga hallon och citrongräs paketerat i en charmerande rosa förpackning. En oemotståndlig nyhet som spås bli en riktig favorit i vår!
Originalprodukt ca 10kr/st
Produkten i boxen är orginalprodukt.
5. The Body Shop Baked-To-Last Eyeshadow - Nylansering! - Ögonskugga som ger jämn täckning med härlig lyster som håller länge. Applicera med torr borste för en lätt dagmakeup. Fukta borsten för mer intensitet i färgen och skapa en kraftfull sotning.
Originalprodukt 175kr/st
Produkten i boxen är originalprodukt.
6. Hot Make-Up Nail Polish, "Passion" - Nagellack från trendiga hot makeup, färgen passion är speciellt utvald för februaris kärlekstema. Innehåller inte toulen, formaldehyd eller parabener.
Originalprodukt 49kr/st
Produkten i boxen är originalprodukt.

Sen fick man även ett pressentkort på makeuprådgivning på The Body Shop så det blir kul =D

XOXO/ Anna-M

Det var längesedan

Nu har jag inte uppdaterat på ett riktigt bra tag!
Det har varit alla hjärtans dag! Älsklingen och jag gick ut och åt på världens mysigaste resturang och mös och nu har han åkt iväg till Dubai =( men han kommer snart hem men jag saknar honom! <3



Det är snart lov också och det ska bli riktigt skönt! Hoppas på att få mysa lite i storklinten och åka lite slalom! Gud vad härligt!! =)

Nu ska jag gå och deppa att ludvig är borta och så ska jag plugga to the test tomorrow! 
Love yoou! <3 and miss yoou!

XOXO/Anna-M