Second day!

Idag var det andra dagen i skolan och vi gör typ ingenting fram till torsdag då vi börjar gå efter schemat.

Finns inget speciellt att skriva men som sagt skolan har börjat igen och jag vill verkligen komma in i rutinerna så tiden går fortare OCH jag vill verkligen ha sommarlov ska ni veta!

 

                                        


Vill inte.....!!

Det är fredag kväll och när denna helg är slut så börjar det vi inte vill ska börja igen, alltså skolan!
Jag brukar tänka eller asså det slår mig att det egentligen är så fasansfullt dumt att sitta och älta att skolan börjar, varför inte sitta och ta in och njuta av det sista av sommarlovet ?!.
 
Okej jag ska inte sitta här och försöka dölja att jag är en sån person som aldrig tänker på skolan för jag säger bara det jag sitter verkligen 24/7 och tänker shiiiit skolan börjar på måndag och jag VILL INTE osv osv....! meeen att skolan börjar igen är inget att göra åt!
 
men dagen idag då ^^
Var och hälsade på lilla Wille som jag får om 2 veckor ^^ =D
For sen med fadern min till min farbror där hela släkten typ var och hade pizza fredag, vilket alltid sker på fredag just därför kallas det för pizza fredag prick kl 18.00 hahha ^^ 
 
Meen jag hoppas detta skol året går rusande fort precis som förra.
XOXO/ Anna-M
 
 
 
 
 

In i det sista

Man försöker njuta in i det sista nu innan skolan börjar, jag får typ ångest så fort jag inser att skolan börjar om bara en ynka VECKA!
Nåja!
I veckan har jag inte gjort alls mycket har beställt ett par träningsskor som jag är väldigt spänd på att få men vara för att jag beställde dom på nätet så kommer dom säkert att vara för små.

Åkte ut till stugan på niporna i fredags och det var super duper mysigt med utsikt till hela Luleå stad, Ludvig följde med och vi grillade och tjockade i oss massor med godis ialla fall jag hehe ^^

Det som finna kvar att göra innan skolan börjar är att ta en trip till Ikea och köpa ett ton med skrivblock! Och hämta ut lönen från sommarjobbet.

Har inte bloggat på ett tag så kände att jag har tid nu och det behövdes!
XOXO/ Anna-M