Världens bästa pojkvän❤️

Igår fick jag en present av Ludvig och blev huuuur glad som helst !! =D
Jag fick en Michael Kors väska en man har på axeln och som man även kan ha bara vid handleden oxå =D jag tycker den var as snygg!! Men på bilden ser den så där ut haha men i verkligheten när man ser på väskan vill man bara smälta!! =DD

Glad tjej / Anna-M

Praktik och flytt

I fredags var jag klar med praktiken på H&M och jag totalt älskade att jobba där , kände verkligen att det var det där jag ville jobba med och precis där på 
H&M!! =) 
I fredags så fick jag en present av dom som jobbade på H&M och det var jag vefkligen inte beredd på haha
Men jag fick i alla fall 

En nässesär som det låg i och så fick jag en Shower gel och en body lotion från samma serie och jag tycker att dom  luktar as gott!! Haha shower gelen är som sylt haha ^^

Förutom h&m så är jag inne i en flytt och det är typ enormt med saker!! Haha

XOXO/ Anna-M

Ser det snöar

Idag föll den första snön här i Norrland! Jag får absolut jul känsla redan nu och jag längtar otroligt mycket till juletiderna!

Nog om det! Imorgon har det gått redan 2 veckor på praktiken på H&M och jag älskar att jobba där och vill inte att det bara ska vara en vecka kvar! :( 

XOXO/ Anna-M

Praktik

Första dagen på praktiken och jag var på H&M i stan och ska vara där i 3 veckor! Den här dagen har varit jättebra och jag trivs verkligen känns redan som en av gänget! Haha ser fram emot att vara där i 3 veckor och sen är det looov!

Förlåt för den tråkigaste bilden i världshistorien!


Bio

Happ då har man varit på bio igen! Var i måndags också och såg hur många kramar finns det i världen! Men nu vad jag och såg Smurfarna 2 med Ludvig. Vet inte vad jag tyckte om 2an haha men den var ju självklart bra och den är ju värd att se men jag vet inte om jag tyckte Smurfarna 1 var bättre än 2an.. hmm... Måste fundera ett tag!
Men den var bra och tack Älskling för att du bjöd mig på bio :DD <3

XOXO/ Anna-M


GlossyBox

Ligger hemma i feber! Men nu ska jag inte prata om det utan GlossyBox som jag fick av älsklingen när jag fyllde år! Aah älskar glossy box redan efter första boxen!

Fick min första box igår och tänkte att jag skulle skriva om varje box vad som är i och sen när månaden är över så gör jag recensioner på produkterna man fick och säger vad jag tyckte om dom :)
Boxen ser ut så här!
Och när man dragit upp rosetten så ligger produkterna där i lådan! Man får ett kort med så man kan läsa vad produkterna är för något!

1. L'OCCITANE Almond shower oil - härlig och mjukt skummande duscholja som är rik på mandelolja från provence. Rengör din hud ordentligt och efterlämnar den återfuktad med en satinliknande mjukhet och lyster. 
Orginalprodukt 190kr/250ml
L'OCCITANE i boxen är på 35ml

2. TRIND Nail balsam - problem med torra naglar? Detta nagelbalsam från Trind hjälper till att återskapa fuktigheten i nageln och hjälper den att inte torka ut. Apolicera på en ren nagel utan nagellack.
Orginalprodukt 119kr/9ml
TRIND i boxen har jag ingen aning om hur många ml det är.

3. BELLAPIRRE COSMETICS mineral shimmer powder - vackert skimrande mineralpuder som är långvarande och skonsam mot huden. Mixa i din dagkräm eller läppbalsam för extra skimmer. Använd även som highlighter. 
Orginalprodukt 139kr/2.35g
BELLAPIRRE COSMETICS i boxen har jag ingen aning om vad det är för det står inget.

4. BALANCE ME shine on tinted lip salve, Super soft beige (nylansering) - Med 100% naturliga ingredienser får dina läppar en fin hint av färg samtidigt som de vårdas av bla. kakao, mango och kokossmör. Med en fräsch doft från rena, essentiella oljor. 
Orginalprodukt 129kr/10ml
BALANCE ME i boxen är på 10ml och är orginalprodukten.

5. Glossybox - ögonbindeln är glossybox egna produkt som de skickar ut så man får testa.

6. WELEDA millet nourishing shampoo (nylansering) - ekologiskt shampo med macadamianötolja, extrakt från hirsskal och salvia som rengör hår och hårbotten samtidigt som det vårdar på djupet. Hjälper även till att bevara hårets spänst. 
Orginalprodukt 129kr/190ml
WELEDA i boxen är på 18ml.

Såå det var alla produkter och jag är nöjd och det ska bli spännande att testa dom!! :)
XOXO/ Anna-M